Advertentie
9200000119426648

Mooie Moorden 3 - Kwade Hoek

25
Rank 262 Gelezen 28 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 18 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Zoë Janssens langgekoesterde wens komt uit, ze mag aan het werk als profiler. Ze krijgt een zaak in Rotterdam, waar prostituees worden ontvoerd en bedwelmd en dan verminkt worden achtergelaten. Wie is de dader? En wat bezielt hem? Zoë combineert haar ervaring als rechercheur en haar kennis als profiler en komt dichter bij het spoor van de dader. Totdat ze te dichtbij komt en zelfs het leven van haar bloedeigen zus in gevaar komt.

Ondertussen slaat de twijfel over haar liefdesleven toe en blijft de ontsnapte tbs'er Sven van der Linde contact zoeken. De codes die hij stuurt lijken haar voor te bereiden op een onvermijdelijke confrontatie tussen hen beiden. De druk om de zaak van de verminkte prostituees op te lossen terwijl ze tegelijkertijd de codes van Sven probeert te kraken, drijven Zoë tot het uiterste.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Zoë Janssen (3)
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Kobo Original
Laatste editie
04 oktober 2019
ISBN
9781989510575
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Spannende verhaallijnen

door: Phyl1 1 like
Heerlijk aan dit deel is dat er verschillende verhaallijnen flink door elkaar beginnen te lopen hier. De privésituatie van de hoofdpersoon (die je inmiddels kent alsof het je beste vriendin is), de jacht op Sven (waar je ook bang voor bent) en de zaak waar het rechercheteam bovenop zit. Love it,...
ebook

Top!

door: Gerda Brodelet 2 reacties 1 like
'Kwade Hoek' is het alweer het 4de en meteen voorlaatste deel van 'Mooie Moorden', een reeks dat zich afspeelt op een Zuid-Holland eiland. In dit boek blijven we het werk van rechercheur en ondertussen profiler Zoë Janssen volgen, evenals haar liefdesleven dat uiteindelijk op een goed spoor zit....
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook