Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hellegat
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 29 4 36 3 30 2 0 1 0

Hellegat

95

Gelezen 129 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 53 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
In de apotheose van de serie Mooie Moorden reist Zoë Janssen voor de grootste uitdaging uit haar professionele en persoonlijke leven af naar Engeland. In de hoop nieuwe slachtoffers te voorkomen ziet ze zich gedwongen de confrontatie met ontsnapte tbs’er Sven van der Linde aan te gaan.
Sven speelt een bizar kat-en-muisspel waarbij Zoë continu op het verkeerde been wordt gezet. Ze verliest twee rondes, haar hart en haar zelfvertrouwen en glijdt langzaam richting de afgrond. Hoewel ze kan rekenen op de hulp van haar collega’s en de excentrieke muzikant Leo, beseft ze dat alleen zij dit spel kan en moet uitspelen.

Tica Morgan bewijst met dit vierde en laatste deel van Mooie Moorden dat Nederland een intrigerend politiepersonage en succesvol thrillerschrijfster rijker is. In haar nuchtere en bondige stijl blaast zij de whodunnit weer fris nieuw leven in. Wees gewaarschuwd: deze serie wil je één ruk beluisteren.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Mooie moorden (4)
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Gloude publishing
Eerste editie
10 september 2021
Laatste editie
10 september 2021
ISBN
9789493041370


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jeanet
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hellegat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken