Advertentie

Moord voor mij

370

Rank 6471 Gelezen 486 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 197 Favoriet 41 Recensies 15
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1 Top25's 6   Topics 0

Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen?

Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. Samen met Luke Papadopoulos probeert ze de daders op te sporen voordat nog meer meisjes aan hun gruwelpraktijken ten prooi vallen.

De zaak leidt hen naar schimmige internetchatrooms en naar een duistere wereld vol geweld, chantage en prostitutie. Ze komen een gigantisch netwerk van vrouwenhandelaars op het spoor dat zo complex in elkaar steekt dat het onmogelijk is nog te weten wie er te vertrouwen valt en wie niet. En de gewetenloze moordenaars doen er alles aan om te zorgen dat het spoor niet naar hen leidt, en daarbij ontzien ze niemand?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Kill for Me
Serie
Daniel Vartanian (3)
Vertaald door
Hans Verbeek
Uitgeverij
de Fontein
Eerste editie
22 mei 2010
Laatste editie
30 mei 2012
ISBN
9789026127472 , 9789026132575 , 9789046307915
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (15)

Keuze van de redactie

Kruising van Stieg Larsson met Cody Mcfadyen

door: Eric Diepvens 1 like
Karen Rose heeft inmiddels elf titels op haar palmares staan, die alle via een aantal wisselende personages met elkaar verbonden zijn, maar ook los van elkaar kunnen worden gelezen. Slechts drie van haar boeken zijn tot op heden naar het Nederlands vertaald: Sterf voor mij, Schreeuw voor mij en...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Moord voor mij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.