Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Motivatie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Motivatie

0

Rank 5248 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Waardoor worden mensen gemotiveerd? Waar komen onze drijfveren vandaan? Vragen die niet alleen gesteld worden door psychologen en motivatietheoretici, maar door ieder die in z'n werkkring te maken krijgt met beïnvloeding van het gedrag van mensen. Dat kan zijn in marketing en communicatie, maar ook in humanresourcesmanagement.

Motivatie benadert de menselijke basisbehoeften vanuit een evolutionair perspectief. Het boek bespreekt de belangrijkste ontwikkelingen in het denken over motivatie, en geeft een beschrijving van onze basisbehoeften en van de daaruit voortvloeiende waarden. Het gaat in op de vraag in hoeverre ons gedrag het resultaat is van onze biologische aanleg dan wel van leerprocessen en op de vraag in welke mate we 'vrij' zijn bij de keuzen die we maken.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Boom Lemma uitgevers
Eerste editie
25 november 2014
Laatste editie
25 november 2014
ISBN
9789460943379


Boekinformatie wijzigenReacties op: Motivatie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.