Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mr Smithfield
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 8 3 8 2 0 1 0

Mr Smithfield

21

Rank 338 Gelezen 26 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 30 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Gabriels leven draait om twee dingen: zijn werk als advocaat en zijn dochtertje Bethany. Ooit dacht hij dat hij de vrouw van zijn dromen had gevonden, maar vlak na de geboorte van Bethany is zij ervandoor gegaan. Sindsdien is hij vastbesloten om zich niet te laten afleiden.

Helaas heeft hij met zijn drukke werkschema iemand nodig om te helpen bij de zorg voor zijn dochtertje, en die persoon is Autumn. Deze Amerikaanse gaat haar afstudeerstage doen in Londen, maar die is een halfjaar uitgesteld. Via haar zus Hollie komt ze terecht bij Gabriel. Dat is perfect. Zo heeft ze niet alleen een inkomen, maar ook huisvesting in Londen.

Terwijl Autumn gefocust is op haar toekomstplannen, is Gabriel door het verleden zodanig getekend dat hij absoluut geen nieuwe relatie wil. Helaas kan hij zijn gevoelens een stuk minder goed sturen dan hij zou willen.

Een age gap, single dad romance in de Mister-wereld – wat wil je nog meer?
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
350
Uitgeverij
April Books
Eerste editie
28 december 2022
Laatste editie
28 december 2022
ISBN
9789493297500 , 9789493297517


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mr Smithfield

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.