Muren van glas: De ontmoeting
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 63 4 101 3 105 2 25 1 5

De ontmoeting

299

Gelezen 322 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 78 Favoriet 22 Recensies 10
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 4 Spots 3   Topics 0

Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Nadine de Jong runt samen met vrienden een goed lopend cateringbedrijf in Brabant. Als zij elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over. De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en zinderende erotische fantasie?n. Ze volgt hem naar luxehotels en sterrenrestaurants en vergezelt hem op de rode loper. Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine geleidelijk de grip op haar leven. Daniel zegt dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs van zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust? De ontmoeting is het eerste deel van de zinderende reeks Muren van glas rondom Daniel Holland en Nadine de Jong. Een sensueel liefdesverhaal vol grensverleggende erotiek.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Literaire thriller
Serie
Muren van glas
Uitgeverij
Anthos
Eerste editie
13 juni 2013
Laatste editie
01 juli 2014
ISBN
9789041426529 , 9789049803346 , 9789041425911
Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Joany de Vries Auteur

Muren van Glas mist iets mist wat zelfs 50 Tinten Grijs tenminste nog had

door: Joany de Vries 1 like

Ik weet niet wat jullie, maar ik ben fysiek niet in staat om boeken te lezen als er voorafgaande delen zijn die ik nog niet heb gelezen. Ik weet dat sommige mensen moeiteloos met een tweede deel in een reeks beginnen, maar not me. Ik krijg al ademhalingsproblemen als ik er alleen maar aan denk....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De ontmoeting

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken