Naar het einde van de wereld

'Voor wat het waard is, lief… ik beloof je dat als de wereld echt een keer uit haar voegen barst, dat we bij elkaar zullen zijn. Dan volg ik jou naar het einde van de wereld. En met een beetje geluk ook weer terug. '

Vijf jaar geleden zag Jessa hem voor het laatst: Kadison, de jongen die haar op school al het hoofd op hol bracht en van wie ze dacht dat hij haar grote liefde was. Maar dat was voordat ze volwassen werden en liefde niet genoeg bleek. Nu, jaren later, weet ze dat het allang geen zin meer heeft om op hem te blijven wachten – en toch doet ze het. Wanneer hij belt met het bericht dat de wereld binnenkort zal vergaan en dat hij haar nodig heeft, stapt ze dan ook onmiddellijk in haar auto… waant ze heeft hem iets beloofd,. Maar als ze onderweg pech krijgt en Whit ontmoet, een cowboy die met zijn zwijgende dochtertje Hazel wildkampeert, begint haar wereld toch aardig te wankelen…

Een realistische, romantische feelgood met een zwart randje over hoop, vertrouwen, loslaten, vinden wat je zoekt en onvoorwaardelijke liefde.

Bij wie zou jij willen zijn als de wereld vergaat?
Toon details

Schrijf een recensie

Is Naar het einde van de wereld het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Naar het einde van de wereld