Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Nachtrituelen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 6 3 9 2 5 1 1
VN:

Nachtrituelen

24

Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 6
Thrillers & Spanning   Topics 0

Jane Doe was een veelbelovend antropologe en een expert op het gebied van sjamanisme. Nu is ze nog slechts een schaduw. Na haar geveinsde zelfmoord neemt ze een andere identiteit aan en leeft ze samen met een klein meisje dat ze moet beschermen in Miami. Iedereen denkt dat ze dood is? of dat hoopt ze tenminste.
Dan begint het moorden. Een reeks rituele slachtingen schrikt heel Miami op. Jimmy Paz, de Cubaans-Amerikaanse rechercheur die de zaak onderzoekt, tast volkomen in het duister. Er zijn getuigen, maar deze kunnen zich bijna niets herinneren, alsof hun geheugen is gewist, alsof er een vloek op hen rust.
Maar er zijn aanwijzingen die Paz regelrecht naar de gevluchte Jane Doe leiden, en dwingen haar in te zien dat de duisternis die ze probeerde te ontvluchten haar genadeloos achtervolgt. Als zij en Paz besluiten hun krachten te bundelen, komen ze terecht in een catastrofaal gevecht tussen goed en kwaad. Een gevecht dat voor de westerse geest nauwelijks te bevatten is.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Tropic of Night
Serie
Jimmy Paz (1)
Vertaald door
Hugo Kuipers
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
11 mei 2006
Laatste editie
11 mei 2006
ISBN
9789022543771
Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Auteur

Rituele moorden en exotische magie

door: Kees de Bree 1 like
Na 16 jaar anoniem als ghostwriter voor Robert K. Tanenbaum te hebben gewerkt, besloot Michael Gruber op 65 jarige leeftijd te debuteren met een eigen thriller. Het werd Nachtrituelen. Een bloedstollende, met magie doordrenkte thriller.

Hoofdpersoon in het exotische Nachtrituelen is de intelligente...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Nachtrituelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.