Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
NATUURlijk doe je zo
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 0 3 0 2 0 1 0

Natuurlijk doe je zo

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0

Met NATUURlijk doe je zo zet jij een stap in de groene richting! Want in dit superleuke boek, dat gemaakt is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds en PatsBoem!, worden al jouw vragen over de natuur beantwoord én ontdek je hoe je zelf de aarde een stukje groener maakt. Met grappige tekeningen van Wendy Panders en aansprekende foto’s.

Dat we de aarde weer een beetje groener moeten maken, snappen we. Maar hoe doe je dat elke dag weer? Dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn! Lees in dit boek niet alleen van alles over de oceanen, permafrost, tijgers, groene uitvindingen, sprinkhanen, jungles, glitters en duurzaamheid, maar ontdek meteen welke (kleine) stappen jij zelf kunt zetten om de aarde weer een beetje terug aan de natuur te geven. Ga je uit eten of ergens wat drinken? Vraag om een drankje zonder rietje. Zeurt je vader dat je zonnebrand op moet? Vertel dat je graag zonnebrand smeert dat koraal niet aantast. Want NATUURlijk doe jij dat zo!

+


Genre
Kind & Jeugd
Natuur, plant, dier (<12 jaar)
Aantal pagina’s
216
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
27 september 2022
Laatste editie
27 september 2022
ISBN
9789021034959


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Natuurlijk doe je zo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.