Advertentie

Nee, hè - Zo ging het echt

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Nee, hè – Zo ging het echt is de ontroerende en humoristische graphic novel van de Duitse auteur-illustrator Anke Kuhl. Over opgroeien, familie en andere lastige zaken.

De jonge Anke woont met haar vader, moeder en zus in een klein plaatsje. Daar beleeft ze allerlei grappige en soms ongemakkelijke avonturen. Van een vrijwillige oogtest bij de opticien, ruzie met haar zus om een favoriete onderbroek die eindigt in een gevecht met toiletborstels, het vreemdgaan van haar vader en een angstig avontuur met honden – allerlei bijzondere en verdrietige momenten in het leven van een opgroeiend meisje komen in dit kleurrijke boek voorbij.

Nee, hè is in Duitsland bekroond met de Comicbuchpreis. Eerder won Anke Kuhl de gerenommeerde Deutscher Jugendliteraturpreis. Ze is ook de illustrator van Alle kinderen, een geestig abc-boek.

‘Al na het lezen van drie verhalen van Nee, hè! was de jury erg onder de indruk vanwege de humor, de levendige beelden en de prachtige, korte episoden uit een kinderleven waarin alles óf euforisch óf rampzalig lijkt.’
Uit het juryrapport van de Comicbuchpreis
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
136
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
22 juli 2021
Laatste editie
22 juli 2021
ISBN
9789024594429


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Nee, hè - Zo ging het echt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.