Niet bepaald een succesverhaal
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 14 3 9 2 1 1 0

Niet bepaald een succesverhaal

27

Gelezen 30 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 17 Favoriet 1 Recensies 0
Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0
Het leven van Dirk Zeelenberg (1969) heeft veel weg van een hindernisbaan. Heel Nederland kent hem als de flamboyante acteur, tv-presentator en nu ook trouwambtenaar en spreker. Maar tijdens zijn leven en carrière moest Dirk dealen met de nasleep van een moeizame jeugd waarin hij alleen door de clown uit te hangen kon overleven. Om het maar niet te hebben over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Maar zijn onnavolgbare wilskracht en energie leerden hem zelfs te genieten van de meest desastreuze momenten. Het leverde hem naast een schat aan ervaring, hechte vriendschappen op met theater-grootheden en een immense populariteit als publiekstrekker in de RTL4-hitserie Divorce. Temidden van alle hectiek vond hij de liefde van zijn leven en werd hij vader van drie kinderen.

Hoe Dirk Zeelenberg zich uit diepe valkuilen omhoog trok en de zonnige kant van het leven bleef zien, vertelt hij in Niet bepaald een succesverhaal. Daarin spoort hij lezers met persoonlijke ontboezemingen op optimistische én humoristische wijze aan hun intuïtie en verlangens te volgen en - net als hij - het ware geluk te vinden in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.
+


Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
uitgeverij OMDEHAVERKLAP
Eerste editie
04 oktober 2016
Laatste editie
04 oktober 2016
ISBN
9789082559101 , 9789082559118


Boekinformatie wijzigenReacties op: Niet bepaald een succesverhaal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken