Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 143 4 112 3 72 2 7 1 0

Niet zonder jou

334

Rank 1571 Gelezen 375 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 264 Favoriet 22 Recensies 17
Feelgood Newsroom 1 Lijsten 6 Spots 5   Topics 0

Tess komt uit een welgestelde, maar weinig betrokken familie die net is verhuisd. Haar ouders zijn drukker met hun werk en sociale status dan met hun twee dochters. Als ze op de eerste schooldag van het laatste jaar van de middelbare school Jay ontmoet, is er tussen hen direct een niet te negeren aantrekkingskracht. Ze wordt voor hem gewaarschuwd: Jay is een ruig type uit een probleemgezin. Toch bloeit er tussen de twee iets moois op. Jay kan binnen het gezin waarin hij is opgegroeid maar net het hoofd boven water houden. Tess is de eerste in zijn leven bij wie hij open durft te zijn. Zij komt er al snel achter hoe moeilijk het is om te houden van iemand die zo door het leven is getekend. Toch neemt ze de ultieme stap binnen hun relatie om hem te vertrouwen. Een stap die niet zonder gevolgen zal blijven… ‘Wendy neemt je op een meeslepende manier mee in dit heftige verhaal en zorgt ervoor dat je van de hoofdpersonen gaat houden.’ - Marieke Simons, auteur van Geheim akkoord en Gebroken akkoord.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Eindeloos (1)
Uitgeverij
Kobo Original
Eerste editie
06 januari 2022
Laatste editie
06 januari 2022
ISBN
9789022593745


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door rvangessel
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (17)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Niet zonder jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.