Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 128 4 103 3 31 2 2 1 3

Niet zonder ons

267

Rank 1573 Gelezen 304 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 183 Favoriet 18 Recensies 12
Feelgood Lijsten 5 Spots 5   Topics 0

Jay is erin geslaagd zijn droom waar te maken: hij studeert fysiotherapie en doet zijn senior stage in een kinderziekenhuis in Atlanta. Het valt Tess zwaar dat hij voor minstens vijf maanden in Amerika is. Niet alleen mist ze hem verschrikkelijk, maar zonder hem weet ze ook niet goed wat ze met zichzelf en haar toekomst aan moet. Ze stopt met een derde studie in nog geen vier jaar tijd, tot woede van haar ouders en ook die van Jay. Tijdens een onverwachte confrontatie in Oostenrijk loopt de spanning zo hoog op dat Jay geen andere mogelijkheid ziet dan voor zichzelf te kiezen. Kunnen Jay en Tess elkaar nog terugvinden of is er te veel beschadigd? ‘Leg de zakdoekjes klaar, want je gaat ze nodig hebben.’ - Lisette Jonkman, auteur van de Verkikkerd- en Onbreekbaar-serie.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Eindeloos (2)
Uitgeverij
Kobo Original
Eerste editie
06 januari 2022
Laatste editie
06 januari 2022
ISBN
9789022593752


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door rvangessel
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Niet zonder ons

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.