Advertentie

Nils 1- De elementalen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Nils is een sprankelende ecologische saga (in 3 delen) die zich situeert tussen de Noordse mythologie en de werken van Miyazaki.

Volgens oude legendes bestaat er een tweede wereld voorbij de materiële. Een schimmenrijk bevolkt door schitterende wezens zonder wie onze wereld niet kan bestaan. Toen de eens zo vruchtbare noordelijke gebieden veranderden in dorre woestijnen, lagen deze legendes bijgevolg opnieuw op de lippen en werden de ogen weerom naar boven gericht, naar de oude Goden...
Samen met zijn vader probeert Nils, een jongen in de bloei van zijn jeugd, het mysterie op te helderen. Zo ontmoet hij de lichtgevende
wezens, de zielen van de natuur, die hem naar een naburig koninkrijk leiden, een technologisch ver geavanceerd imperium. De zoektocht zal zijn leven overhoophalen... Geheugen en herinnering, de balans tussen de wereld van de levenden en de doden, een meeslepend verhaal dat intrigeert door de metafysische en existentiële vragen die een opgroeiende jongeman zich stelt.
Nils is een sprankelende ecologische saga (in 3 delen) die zich situeert tussen de Noordse mythologie en de werken van Miyazaki.
Genre
Fantasy & SF
Serie
Nils (1)
Aantal pagina’s
56
Uitgeverij
Silvester Strips Uitgeverij B.V.
ISBN
9789463064699
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic