Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Nog meer uit Van Bovens oven

Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Chocolademeringues met zeezout en Stoofperen met karamelsaus, maar ook Jerk Chicken of Lenteporchetta komen stomend van de bakplaat.

De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine werden in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool-proof receptuur - zoals we van Yvette gewend zijn - én voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk nieuw boek vol oveninspiratie.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance foodstylist, receptuurschrijver en culinair redacteur. Ook illustreert ze voor bedrijven, voedselproducenten, boeken en tijdschriften. Haar werk verschijnt onder meer in bladen als delicious.,Volkskrant Magazine, Libelle, Bon Appétit. Daarnaast heeft ze haar eigen televisieprogramma bij de VPRO, koken met van boven.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Nog meer uit Van Bovens oven het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Nog meer uit Van Bovens oven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.