Advertentie

Van Bovens leftovers

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming.
Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens leftovers. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn, voorzien van meerdere geïllustreerde tips en info én het door haarzelf gefotografeerde gerecht. Van Boven kookt het hele jaar door: met name groente, maar ook wat vlees en vis. Uiteraard wordt er ook van alles gebakken. Kortom: een heerlijk boek met heel veel inspiratie voor dagelijkse verspillingsvrije kost.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
17 augustus 2021
Laatste editie
17 augustus 2021
ISBN
9789038809922


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Van Bovens leftovers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.