Noodgreep
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 6 2 0 1 0
VN:

Noodgreep

13

Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0

'De koning van de intelligente politiek actiethrillers.' - Dan Brown

In de schimmige wereld van de geheime diensten, waar spionnen dag in dag uit een geheime oorlog uitvechten, lukt het de CIA twee terroristencellen te ontmantelen. Er wordt echter gevreesd dat een derde cel, die wordt geleid door een kwaadaardig meesterbrein, nog actief is en elk moment tot actie over kan gaan, met schokkende gevolgen.

Antiterrorisme-expert Mitch Rapp slaat de handen ineen met een beroepssoldaat die even fanatiek - en dodelijk - is als maar kan: ex-marinier en elitestrijder Mike Nash. Zowel Rapp als Nash heeft vaker oog in oog gestaan met bloeddorstige jihadisten. Beiden hebben vele levens gered en zetten zich onvoorwaardelijk in voor hun land.

Maar op het Capitool waait sinds kort een andere wind, en bepaalde leiders willen Mitch Rapp zo kort mogelijk houden. Dus wanneer er zich een ijzingwekkend scenario dreigt af te spelen in de politieke hoofdstad van de Verenigde Staten besluiten Rapp en Nash nieuwe regels te volgen voordat ze in actie komen: hun eigen regels.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Extreme measures
Serie
Mitch Rapp (11)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
05 december 2015
Laatste editie
05 december 2015
ISBN
9789045211831 , 9789045208947
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

De actualiteit komt heel dichtbij

door: Kees van Duyn

Vince Flynn, een Amerikaans auteur die in 2013 als gevolg van prostaatkanker is overleden, is in Nederland niet een van de meest bekende auteurs. In de VS, waar hij New York Times-bestsellerauteur was, worden zijn thrillers erg gewaardeerd vanwege de actie én accuratesse. Zelfs de CIA raadt zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Noodgreep

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken