Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Om nooit te vergeten

Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde zijn werk 'briljant en volstrekt origineel.'

Voor het eerst zijn nu vijf van zijn verhalen gebundeld. Twee ervan werden nooit eerder gepubliceerd. De thema's leven en dood, verlies of liefde zijn prominent aanwezig in de verhalen. De meeste spelen zich af op het grensgebied van het magisch-realistische. Sommige verhalen zijn schitterend, andere griezelig en volstrekt onweerstaanbaar. Maar allemaal zijn het verhalen om nooit te vergeten.

Thomas Olde Heuvelt (Nijmegen, 1983) wordt internationaal geprezen als een van de veelbelovendste talenten op het gebied van de speculatieve literatuur. Zijn boek HEX verscheen inmiddels in vierentwintig landen, waaronder in Amerika en Japan. Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe thriller November.

Om nooit te vergeten bevat de volgende verhalen:
Je weet hoe dit verhaal gaat
De jongen die geen schaduw wierp
De Inktlezers van Doi Saket
De vis in de fles
Hertenhart en gembertimbaaltjes

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (10)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Om nooit te vergeten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Om nooit te vergeten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.