Advertentie

Onderweg naar Ewa

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het feit dat de Tweede Wereldoorlog en de gevolgen ervan nog zo weinig een rol spelen bij de jeugd, is voor Nicky’s grootvader aanleiding met zijn kleindochter een avontuurlijke reis door Europa te maken. Samen bezoeken ze historische steden die de verschrikkingen van de oorlog hebben gezien – een levendige confrontatie met het verleden. Maar ook met het heden door de geschiedenis van hun eigen familie. Tijdens de reis vertelt grootvader een bijzonder verhaal over een meisje van Nicky’s leeftijd en haar onzichtbare vriend, een mysterieuze wijze man. Samen met hem ontmoet zij het Tapijtvolk, die haar helpen een donker geheim te ontrafelen en haar de weg wijzen naar wat het geheim van het leven is.
Gedurende hun tocht door Europa ontdekt Nicky dat het haar grootvader zelf is die een donker geheim bij zich draagt. Twee verhalen waarin fantasie en werkelijkheid door elkaar lopen, tot zij samenkomen in een verrassende ontknoping.
Een indrukwekkende vertelling over de zoektocht van een man naar zijn eigen verleden en naar de vrouw die zijn eerste liefde was.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
433
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Eerste editie
27 oktober 2020
Laatste editie
27 oktober 2020
ISBN
9789463652704


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Onderweg naar Ewa

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.