Advertentie

Ongetemd leven

18
Rank 301 Gelezen 18 Aan het lezen 21 Wil ik lezen 143 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn. Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

Genre
Non-fictie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
Laatste editie
20 augustus 2020
ISBN
9789021577128 , 9789021577111
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Niet echt mijn ding

door: katje19792000 1 like ebook
Ongetemd Leven van Glennon Doyle is heel eerlijk geschreven, zij het een tikkeltje zwaar. Het zet je wel aan het denken maar op één of andere manier had ik er iets meer van verwacht.

Leef!

door: Els Van Haute 1 like
Ongetemd leven van Glennon Doyle. Glennons derde boek (na de bestsellers Carry on, heb lief en Carry on en leef) is een boek dat je aan tafel moet lezen. Niet enkel omdat het letterlijk een zwaar boek is maar ook omdat je continue dingen moet onderlijnen, kadertjes trekken en uitroeptekens moet...

Zet je aan het denken

door: Marlinda09 1 like
Vaak merk ik dat ik mij laat leiden door verwachtingen van anderen en dat ik bij de keuzes die ik maak mezelf afvraag wat anderen ervan zouden vinden. Door dit boek te lezen hoopte ik wat tools te krijgen die ik in de praktijk zou kunnen toepassen, zodat ik me hier minder van aan zou trekken en me...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook