Onmacht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 66 4 233 3 101 2 8 1 4

Onmacht

412

Gelezen 445 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 278 Favoriet 10 Recensies 26
Thrillers & Spanning Artikelen 7 Newsroom 2 Lijsten 6 Spots 10   Topics 0

In Onmacht van Yvonne Doorduyn werkt Sarah Bovens als succesvol speechschrijver voor de minister aan het Binnenhof. Sinds ze drie jaar geleden haar zoontje bij een ongeluk verloor, zoekt ze naar manieren om haar leven opnieuw zin te geven. Als ze de kans krijgt voor haar werk een driedaagse cursus te volgen bij het gerenommeerde spreekvaardigheidsinstituut van Jasper Uitdewilligen grijpt ze die onmiddellijk aan. In de bossen rond Zeist, ver weg van de drukte, traint bureau Uitdewilligen de crème de la crème van de Nederlandse politiek. In zijn mooie woonboerderij met aangebouwd hotel bewaart Uitdewilligen echter een groot geheim. Een geheim waar hij vooral invloedrijke gasten deelgenoot van maakt en waarover niemand in Den Haag durft te praten. Als ook Sarah de waarheid leert kennen en zij niet bereid blijkt te zwijgen, keert alles en iedereen zich tegen haar. Wanneer haar beste vriendin wordt vermoord en zij als verdachte in de cel belandt, lijkt haar lot bezegeld.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
335
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
12 mei 2020
Laatste editie
12 mei 2020
ISBN
9789026350832 , 9789026350849
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (26)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Sterk debuut dat een solide verhaal brengt

door: Marvin O. 3 likes

Sarah en haar man verloren twee jaar geleden hun zoontje Felix bij een auto-ongeluk. Sindsdien moddert Sarah maar wat aan, en haar huwelijk stelt nog weinig voor. Ze zoekt nog altijd naar een manier om haar leven weer zin te geven. Die uitweg lijkt ze te vinden, enkele dagen voor de verjaardag van...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onmacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.