Ontdek Mijn Afrika

Ontdek mijn Afrika is een persoonlijke ode aan dertig jaar reizen door het hart van dit magische continent. Wat begon als een droom veranderde in een diepe, blijvende liefde.
In deze intieme reisgids neemt Marjolein Westerterp je mee langs haar mooiste bestemmingen in negen landen: Botswana, Ethiopiƫ, Kenia, Malawi, Mozambique, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Van 1994 tot nu, 2025. Langs landschappen die je de adem benemen, stille vissersdorpjes en lodges met uitzichten die je stil maken. Haar verhalen gaan over intrigerende ontmoetingen met leeuwen en olifanten, maar ook over reizen met geliefden, afscheid, een nieuw begin en een verbondenheid met Afrika die nooit verdwijnt.
De geur van wilde salie, de warme gloed van zonsondergangen en de stemmen van mensen onderweg vormen de rode draad door haar herinneringen. Met 90 tips voor routes, bezienswaardigheden, lodges en bijzondere ontmoetingen biedt Ontdek mijn Afrika praktische handvatten om zelf op ontdekking te gaan.
De gids vormt een bron van inspiratie voor iedereen die het continent wil ervaren en zijn eigen Afrikaanse verhaal wil schrijven.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Ontdek Mijn Afrika het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Ontdek Mijn Afrika