Advertentie
250_422019165517-renaissance-1-ontheemd

Ontheemd

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0

2084, de ergste scenario’s over de toekomst van de aarde zijn bewaarheid geworden. De Federatie besluit een interventie op touw te zetten op deze uitstervende planeet. Swänn, een jong en oprecht buitenaards wezen, geeft zich op als vrijwilliger. Hij is afkomstig van een planeet die lijkt op een geslaagde versie van onze wereld en wil bijdragen tot de vredesmissie op aarde en het vermijden van haar ondergang. Zijn ontmoeting met Liz, in Texas, is het begin van een botsing tussen twee werelden…

Genre
Stripboeken
Serie
Renaissance (1)
Aantal pagina’s
64
Uitgeverij
DARGAUD-LOMBARD 1
Laatste editie
03 mei 2019
ISBN
9789085585718
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Dezen komen echt in vrede

door Koen Driessens op 25-05-2019

Een nieuwe SF-reeks brengt aardige aliens naar de aarde, omdat die niet meer lijdzaam kunnen toezien hoe de aardlingen hun eigen habitat naar de verdoemenis helpen. Echter, ze worden door de aardbewoners niet bepaald met open armen ontvangen. Renaissance 1 is een beloftevolle start van een intrigerende reeks. Zowel de aardse hel als het alienparadijs is plausibel en kleurrijk in beeld gebracht.

...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook