Advertentie

Onvolledig

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Isabel

Toen ik er achter kwam dat er nog een kans bestond om hem te redden, twijfelde ik geen seconde en rende ik zonder na te denken op het gevaar af. Op dat moment wist ik echter nog niet dat hij niet degene was die gered moest worden. Onze happily ever after was namelijk niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Net toen ik dacht dat de rust wederkeerde, werd ik geconfronteerd met geesten uit mijn verleden en daardoor realiseerde ik me dat ik nog een lange weg te gaan heb.

Het is een weg die ik alleen af moet leggen, want ik wil James niet meesleuren in de ellende van mijn beschadigde leven.

James

Ik was er van overtuigd dat mijn bonustijd verstreken was, totdat zij het in haar hoofd haalde om me weg te komen halen uit de hel. Ik wist meteen dat alle gebeurtenissen haar blijvend zouden beschadigen… maar ik wist toen nog niet hoe beschadigd ze eigenlijk al was.

Ze probeert me steeds meer weg te duwen, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zonder haar ben ik namelijk niet meer compleet. Zonder haar ben ik onvolledig.

Onvolledig is het tweede deel van het Beschadigd-duet.
+


Serie
Beschadigd duet (2)
Uitgeverij
SVM Publishing
Eerste editie
23 februari 2021
Laatste editie
23 februari 2021
ISBN
9789493030923 , 9789464200003


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jolandavbs
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Onvolledig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.