Advertentie
Onvoorwaardelijk

Onvoorwaardelijk

45
Rank 4390 Gelezen 57 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 6 Recensies 3
Literatuur & Romans   Topics 0
Gedane zaken nemen geen keer, dat is Charlotte Lamb pijnlijk duidelijk geworden. De predikantsdochter is een schande voor haar vader en nu haar moeder er niet meer is om haar te troosten, staat het zwangere meisje er helemaal alleen voor. In een tehuis voor ongehuwde moeders komt ze een oude bekende tegen die ook een geheim met zich meedraagt. Beiden willen tegen elke prijs hun dierbaren beschermen. Maar kunnen ze de onvoorwaardelijke liefde opbrengen die daarvoor nodig is?
Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Voorhoeve
Laatste editie
27 september 2012
ISBN
9789029719674 , 9789029720960 , 9789029720182
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Meeslepend

1 like
Mijn mening: Prachtig deze meeslepende roman. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 19e eeuw en toch zijn er een aantal passages heel herkenbaar voor mij. Mooi geschreven en bovenal ook boeiend, zodat het mijn aandacht wist vast te houden tot de laatste bladzijde. Ik heb van dit boek...

Mooi verhaal

door: Jess 1 like
Als liefhebber van Downton Abbey zit ik momenteel helemaal in de kostuumdrama, vandaar dat mijn keuze is gevallen op een van de boeken van Julie Klassen. Onvoorwaardelijk speelt zich af begin 1800. Charlotte Lamb raakt zwanger en is ongehuwd. Zij weigert de vader te noemen en wordt direct...

Debuut

1 like
Prachtig deze meeslepende roman. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 19de eeuw en toch zijn er een aantal passages heel herkenbaar voor mij. Mooi geschreven en bovenal ook boeiend, zodat het mijn aandacht wist vast te houden tot de laatste bladzijde.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook