Advertentie
Clancy_op commando

Op commando

23
Gelezen 37 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Dertig jaar geleden, toen hij nog een jonge CIA-analist in Londen was, assisteerde Jack Ryan bij het onderzoek naar de dood van een Brits geheim agent. Het onderzoek leidde naar een Zwitserse bank die bij een internationale fraudezaak betrokken was, en naar een KGB-moordenaar met de codenaam Zenith.
Ryan zou de moordenaar nooit te pakken krijgen, maar in de schaduwwereld van de geheime diensten kan uiteindelijk niets verborgen blijven. 
In het hedendaagse Rusland is een nieuwe sterke man opgestaan, de charismatische president Valeri Volodin. In het diepste geheim heeft Volodin een reeks gebeurtenissen in gang gezet die van Rusland weer een gevreesde wereldmacht moet maken. De rest van de wereld, inclusief de Verenigde Staten van president Jack Ryan, zal weer sidderen en beven voor de machtige Beer...

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Command Authority
Serie
Jack Ryan Sr. (14)
Vertaald door
Jolanda te Lindert
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
27 mei 2014
ISBN
9789400504851 , 9789044973044
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 7 4 13 3 2 2 0 1 1

Artikelen over Op commando

  Meer artikelen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Actueler krijg je de actiethrillers niet

door: veravb 1 like
Zeer actuele actiethriller waarin het actieterrein de Krim en Oekraïne is. Jack Ryan Junior, zoon van de president van Amerika, steekt zijn neus iets te diep in een zaak die terug voert naar de tijd dat zijn eigen vader ook zijn neus te diep in zaken stak. Heden en verleden komen mooi samen....

meester van de techno thriller

door: Dazzle 1 like
Wederom een topprestatie van deze meester van de technothriller, en bijzonder actueel ook al is dit dan fictie. ben zeer benieuwd hoe de schrijvers van het volgende boek dat zijn naam zal dragen dit niveau vast gaan houden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook