Advertentie

Op eenzame hoogte

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Brussel. De toevallige ontmoeting met student Bastien haalt het comfortabele bestaan van investeerder Amaury helemaal overhoop. Deze bejaarde bankier, nazaat van een fortuinlijk geslacht, ontdekt prompt dat zelfs iemand als hij over emoties beschikt.Zijn genegenheid voor Bastien onthult gestaag wat hij al die tijd verborgen hield. Plots lijkt zijn hele wereld weer op te warmen. Gedeelde interesse voor het werk van Jean Cocteau betekent voor Amaury echter een zenuwslopende afdaling in zichzelf terwijl Bastien het als een wegwijzer voor de toekomst gebruikt. Wat veelbelovend startte, leidt tot een helse neergang.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Laatste editie
20 september 2014
ISBN
9789460012693 , 9789460012709
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Vriendschap - liefde; Jong - oud.

door: Els Lens 1 like
Mooi verhaal, dat goed in elkaar steekt. Rake beschrijving van het milieu van de hogere burgerij, die totaal wereldvreemd is, zelfs in de 21e eeuw. Het verhaal speelt zich af in Brussel, wat ook weer leuk is voor een Belg: herkenbare plaatsen, beroemde restaurants en zelfs een zeer dure kledingzaak...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook