Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Op zoek naar Doetje Dezentjé

Op zoek naar Doetje Dezentjé is het verhaal over een zoektocht naar het liefdeskind dat de Nederlandse soldaat Wim (Bill) Brandel in Nederlands-Indië verwekte bij een Indisch meisje, Doetje Dezentjé. Toen hij gewond raakte en teruggezonden werd naar Nederland, verloor hij het contact met Doetje, emigreerde naar de VS en werd daar een rijk man.

Als hij in 2014 overlijdt - weduwnaar van twee volwassen kinderen - staat in zijn testament dat hij het kind van Doetje een derde nalaat van zijn erfenis van 360 miljoen dollar.

De firma my-last-wish.org die tegen betaling de laatste wensen van overledenen vervult, krijgt van hem opdracht om op zoek te gaan naar Doetje en haar kind. Dat wordt de taak van Matt Fairfield die eigenlijk Mathijs Vervoort heet en een Hollands-Indische achtergrond heeft.

Dankzij chicanes van de familie-advocaat van de Brandels heeft Matt maar acht dagen de tijd om de erfgename te vinden. Om dat te voorkomen wordt hij achtervolgd door huurmoordenaars, die betaald worden door de twee legale kinderen van Bill. 

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Op zoek naar Doetje Dezentjé het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Op zoek naar Doetje Dezentjé

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.