Advertentie
Open einde

Open einde

125
Rank 3891 Gelezen 166 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 77 Favoriet 7 Recensies 12
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. De inwoners van het voor toeristen zo gemoedelijke boekenstadje zijn allebehalve toeschietelijk en tijdens het onderzoek stuit Nelleke op een oud mysterie. Een geheim dat alles te maken heeft met een lijk dat lang geleden werd opgevist uit de Slingeplas. Onno Bruggeling, eigenaar van een antiquariaat, is een van de verdachten. Hij lijkt bovendien een grote aversie te hebben tegen Berends vrouw Anne-Wil, omdat zij midden tussen de antiquariaten een winkel in nieuwe boeken begint. Laat Nellekes intuitie haar ditmaal in de steek? Ze vreest het ergste, want ze is afgeleid door de zoektocht naar Suzan. Het lijkt erop dat ze haar dochter na eenentwintig jaar in haar armen kan sluiten, maar de vraag is of de prijs daarvan niet te hoog zal zijn. Onmenselijk hoog...

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Serie
Nelleke de Winter (3)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
24 mei 2018
ISBN
9789061127109 , 9789061124382 , 9789045203126 , 9789026345128 , ...
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Thriller Café / Nelleke de Winter-trilogie - Corine Hartman
19 mei 2019 21 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Linda Samplonius Auteur

Topper uit de Achterhoek

door: Linda Samplonius 1 like
Dat Corine Hartman kan schrijven, bleek al uit haar misdaaddebuut Schone Kunsten en het vervolg daarop, Tweede Adem. Onlangs verscheen haar derde boek, Open Einde, waarin opnieuw de hoofdrol is weggelegd voor Nelleke de Winter.
In Open Einde wordt Berend Bouwmeester, eigenaar van een...
Claar van Lieshout Boekverkoper

door: Claar van Lieshout 1 like
Nelleke de Winter is gestopt met hardlopen, ze is gaan roken, ze is onrustig. Anderen dan zijzelf doen onderzoek naar haar tweeëntwintig jaar geleden verdwenen dochter Suzan. Nelleke wacht...
Onder deze omstandigheden wordt er toch van inspecteur Nelleke de Winter verwacht dat zij onderzoek doet...

Aardig verhaal maar heb wel betere van haar gelezen

door: Robert Bertelink 1 like
Het is een redelijk verhaal maar de gedachten over haar verdwenen dochter komen elke bldz terug. Kortom Veel emoties. Verder in het slotstuk wel een een heel grote toevalligheid waardoor onwaarschijnlijk.

Ademloos

door: Bianca 1 like
Ademloos alle 3 de boeken (Schone kunsten/Tweede adem/Open einde) achter elkaar uit gelezen. Spannend tot het einde met onverwachte wendingen.

Nelleke de Winter serie

door: Stapels 1 like
De hele serie ( Schone kunsten/ Tweede adem/ Open einde) heb ik afgelopen jaar gekregen en in één keer uitgelezen. Ik kon gewoon niet stoppen. Wat een goede serie. Jammer dat er een einde aan kwam, maar ook dit werd goed beschreven en kon je aan zien komen. Voor herhaling vatbaar.

door: Ans Arts 1 like
Eindelijk is hij er, de derde de winter case! Na Schone Kunsten en Tweede adem heb ik met spanning zitten wachten op Open einde. En die spanning zette zich voort toen ik het boek aan het lezen was. Twee zaken lopen door elkaar heen: de moordzaak en de vraag hoe het zal aflopen met Suzan, de...

door: Puck Vermeulen 1 like
Met spanning heb ik gewacht op de "derde De Winter". Nadat het uitstekende Schone Kunsten werd overtroffen door Tweede Adem, waren mijn verwachtingen hoog gespannen voor de nummer drie uit de reeks met De Winter.
Zou Corine Hartman in staat blijken zichzelf weer te overtreffen? Het antwoord is...

door: Diana van Brederode 1 like
De derde De Winter case speelt zich af in en rondom het kleine gereformeerde en gereserveerde boekenstadje Bredevoort. Met zijn authentieke stijl en dito uitstraling is dit een prima decor voor een nieuwe zaak waarop ons aller geliefde inspecteur Nelleke de Winter zich stort.
De personages in ...

door: Yvonne Tuinman 1 like
Dit vind ik nog altijd de beste van deze schrijfster. Heel leuk de serie van Nelleke de Winter. Ik wilde wel dat er nog een deel kwam. Vond het leuk om haar te volgen met haar werk en haar leven. Heb er echt van genoten!

Recensie Open einde

door: Anne-Marie Van den Bosch 1 like
heyyyyy, geen reacties meer??? Wat jammer, ik heb de mijne niet meer, daarvoor is Dizzie mijn archief . Begin 2011 de drie achter elkaar gelezen, waarbij ik nog weet dat dit deel drie de sterkste voor mij was in complexiteit en spanning. Een ware afsluiter en een echte 5. Genoten.

Recensie Open einde

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ohhh wat zonde dat alle reacties weg zijn, wat dit boek verdient echt heel veel reacties! Ik weet niet meer wat ik toen geschreven heb, maar ik weet nog heel goed dat dit een superboek is. Een van de weinige boeken die mij echt aan huilen heeft gekregen. Als er iemand is die de Nelleke de Winter...

Recensie Open einde

door: Mieke Piersma 1 like
Vreemd dat alle reacties bij dit boek verdwenen zijn. Hier komt die van mij dus opnieuw: Ik heb dit boek in 2 dagen uitgelezen. Wat een geweldig boek, vol spanning en ontroering ! Corine Hartman heeft een prettige schrijfstijl, zodat je helemaal meeleeft met Nelleke de Winter. Wat krijgt zij wat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook