Als de dood
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 24 4 62 3 66 2 15 1 5
VN:

Als de dood

172

Gelezen 210 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 119 Favoriet 3 Recensies 20
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat 'La belle vie' op de rand van de afgrond balanceert, en dat de eigenaars ten einde raad zijn. Desiree's moeder nodigt hen uit voor een week vakantie in het mondaine Cortina d'Ampezzo in de Dolomieten, waar de familie al generaties lang een huis bezit. Desiree wil weigeren, ze heeft absoluut geen zin om een week te bivakkeren in het beklemmende huis dat haar vroeger al deed griezelen, maar tot haar verbazing gaat Thomas op het aanbod in. Bergbeklimmen is een passie van de chef-kok, maar is dat de reden dat hij een week wil spenderen in gezelschap van zijn schoonmoeder, die hij anders amper een blik waardig gunt? En waarom zwerft Paolo Moretti, een werkloze, agressieve local, rond het familiehuis? Angstaanjagende gebeurtenissen zetten de verhouding tussen Thomas, Desiree en haar moeder op scherp, en wat een ontspannen sneeuwvakantie had moeten worden, mondt uit in een ijzingwekkende nachtmerrie met dodelijke gevolgen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
21 mei 2011
Laatste editie
07 juli 2011
ISBN
9789061126768 , 9789045203713 , 9789026345166
Boekinformatie wijzigen


Recensies (20)

Keuze van de redactie
Jennefer Mellink Auteur

Een absolute pageturner

door: Jennefer Mellink 1 like

Corine Hartman is niet meer weg te denken uit de Nederlandse boeken- en schrijverswereld. In 2007 debuteerde Hartman met Schone kunsten. Inmiddels heeft ze al heel wat titels op haar naam staan en enkele van haar boeken zijn ook in het Duits verschenen. Met Als de dood bewijst Hartman wederom dat...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Als de dood

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken