Bloedlijn
  Lees een fragment   Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 178 4 320 3 208 2 59 1 25
VN:

Bloedlijn

790

Gelezen 1009 Aan het lezen 18 Wil ik lezen 351 Favoriet 59 Recensies 93
Thrillers & Spanning Artikelen 10 Lijsten 7 Spots 8 Hebban 1000 720   Topics 0

In dit eerste deel van de Jessy Haider-serie maakt Jessy kennis met een geheime club van experts in het oplossen van misdaden die een allesbeslissende rol zal gaan spelen in haar leven. De organisatie komt in actie als de rechtsstaat ontoereikend is; ze velt vonnissen en voert straffen uit. Als dienaar van de wet is Jessy fel gekant tegen het spelen voor eigen rechter. Maar dan heeft ze nog niet oog in oog gestaan met haar grootste kwelgeest? De onconventionele rechercheur Jessy Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord door een psychopaat die zij jaren eerder achter de tralies liet verdwijnen en de man lijkt sinds zijn ontsnapping nog maar één doel te hebben: haar leven ruïneren. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin lijkt zelfmoord te hebben gepleegd. Jessy grijpt de dood van het meisje aan om na een gedwongen verlof te bewijzen dat ze haar werk weer aan kan. Het meisje had alle reden om te leven en de rechercheur gelooft niet in zelfmoord. Maar Jessy heeft een verborgen agenda: ze grijpt de zaak aan om de kwelgeest op te sporen die haar zoon vermoordde. Het is het begin van een kat-en-muisspel op leven en dood.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Serie
Jessica Haider (1)
Aantal pagina’s
376
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
14 februari 2013
Laatste editie
22 september 2017
ISBN
9789045201504 , 9789045206264 , 9789045202907
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (93)

Keuze van de redactie

Krachtige personages en bloedstollende actie

door: Mads Bruynesteyn 1 like

Hoe kan je er als auteur voor zorgen dat je je lezers blijft verrassen? Na elke goed gewaardeerde thriller verwacht het lezerspubliek immers ook bij het volgende boek weer verrast te worden door een spannende en hoogstaande plot. Zo ook bij Corine Hartman, die inmiddels al een vat vol spannende...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bloedlijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken