Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 12 3 4 2 1 1 0

Opgeschud

21

Rank 1111 Gelezen 22 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 1 Recensies 8
Feelgood   Topics 0
Else, Jenny en Lindsay zijn terug! Deel 2 van de New girls on the block-serie

De meiden wonen nu twee jaar samen, en ze zijn in de tussentijd goede vriendinnen geworden. Jenny heeft veel succes met haar bedrijf als illustrator. Ze doet wat ze het liefste doet, maar toch mist ze dat wat haar vriendinnen wel hebben: een relatie. Ze komt in contact met Jasper, met wie ze een leuke klik heeft en die haar elke dag berichtjes stuurt. Maar waarom wil hij dan niet persoonlijk met haar afspreken?

Lindsay heeft zo haar eigen struggles: ze studeert zich te pletter voor haar opleiding naast haar werk, de familieproblemen stapelen zich steeds verder op en dan kondigt Nick ook nog eens slecht nieuws aan. Ze krijgt zo veel op haar bordje dat ze vergeet wat echt belangrijk is.

En Else heeft haar ouders nog altijd niets verteld over haar relatie met Maurice, tot het liegen zo uit de hand loopt dat ze de verkeerde keuzes maakt. Is haar liefde voor Maurice groter dan de angst om het haar strenge ouders te vertellen?

Hun problemen zorgen voor lastige keuzes die hun levens op z’n kop zetten. Is hun vriendschap sterk genoeg om dit te overleven?
+


Genre
Feelgood
Serie
New girls on the block (2)
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Eigen beheer
Laatste editie
01 oktober 2022
ISBN
9789083066950


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Lianne Reijntjes
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Opgeschud

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.