Advertentie
Opstandig hoogbegaafd

Opstandig hoogbegaafd

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Dit is het openhartige verhaal van Abel Abelson. Abel is anders, en dat heeft hij altijd al geweten. Hij voelt zich ellendig in de maatschappij en in zijn vel. Zijn ouders begrijpen geen snars van hem. De meeste mensen lijken gemeen, dom, of beide. Verward en verloren, als een alien die op de verkeerde planeet geboren is, probeert hij te overleven.
Maar alles verandert wanneer hij *haar* ontmoet. En wanneer hij na een officiële IQ-test, op zijn veertigste, hoogbegaafd blijkt te zijn.
Kom in dit boek samen met Abel te weten hoe leven en liefde mogelijk zijn, makkelijk zelfs, op een planeet die koud en onverschillig lijkt. Radicaal oprecht en alle taboes voorbij komen we er samen uit. Het is niet omdat je anders bent, dat je alleen bent. Je bent het leven en de vrijheid helemaal waard, en dit boek helpt je op weg en steekt je een hart onder de riem.

Ben jij hoogbegaafd, Asperger, ADHD'er, of op een andere manier bijzonder? Of voel je je anders, zonder te weten waarom? Ken je zo iemand, en wil je die beter begrijpen? Maak kennis met Abel, en stap aan de hand van zijn ervaringen en inzichten een nieuwe wereld binnen, waar het leven goed is.

Tweede, geheel herziene druk.
Genre
Literaire non-fictie
Biografieen literaire auteurs
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
30 april 2020
ISBN
9789464058130
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic