Advertentie

Over generaties

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Vic, Bert & Britt Anciaux Drie generaties Anciaux, een politieke stamboom in een door de tijd herverkaveld Vlaanderen en Brussel. De éminence grise (Vic), de boomer (Bert) en de millennial (Britt) gaan in gesprek over zorg dragen voor elkaar en de wereld. Over politiek, maatschappelijk en persoonlijk engagement. Over keuzes die het verschil maken. Over emancipatie, ontvoogding en onafhankelijk denken. Over identiteitsvorming. Over zichzelf. Over elkaar. Precies twintig jaar na het uiteenvallen van de Volksunie en dertig jaar na Zwarte Zondag maken Vic, Bert en Britt Anciaux een spraakmakende analyse op van het Vlaams-nationalisme anno 2021. Het resultaat is een onbevangen kijk op Vlaanderen en op de politiek van gisteren, vandaag en morgen.

Vic Anciaux, voormalig voorzitter van de Volksunie, volksvertegenwoordiger, staatssecretaris, het verleden.

Bert Anciaux, zoon van Vic, voormalig voorzitter van de Volksunie en VU&ID, Vlaams minister, volksvertegenwoordiger, senator, het heden.

Britt Anciaux, dochter van Bert, student, de toekomst.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Uitgeverij
Eerste editie
31 augustus 2021
Laatste editie
31 augustus 2021
ISBN
9789464013467


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Over generaties

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.