Advertentie

Overpeinzingen 3.0: Het Verlossende Woord

1
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
'Overpeinzingen 3.0: Het Verlossende Woord' is het laatste deel in de trilogie 'Overpeinzingen'.
Flikweert is hiervoor teruggegaan naar de meest diepe, verloren kennis. En geeft zo de lezer een unieke jeugdige blik op de wereld en het algemene leven. Het boek bevat sonnetten die het juiste evenwicht bevatten tussen onschuldigheid en durf. Het is een compact jeugdwerk, sierlijk gedecoreerd vanbinnen en ligt prettig in de hand door het apart gekozen formaat. Schoonheid en diepere betekenis gaan erin hand en hand. Timon Flikweert publiceerde hiervoor 'Overpeinzingen: Levende Woorden & Grootse Gedachten' (2019) en 'Overpeinzingen 2.0: Ideale Ideeën en Diepe Denkbeelden' (2019).
Genre
Non-fictie
Serie
Overpeinzingen (3)
Aantal pagina’s
243
ISBN
9789463863902
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Unieke combinatie van doelmatigheid en diepe filosofie

door: ReadingDictator 1 like
'Overpeinzingen 3.0: Het Verlossende Woord' is een modern ontwerp dat past in een moderne manier van leven, maar heeft een zeer klassiek uiterlijk met ouderwetse versiering. Zijn gebruik van oude verloren werken exploiteert dit. Zijn combinatie van doelmatigheid en diepe filosofie maken dit laatste...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook