Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Passiespel

RICHARD MONTANARI
AL IN 20 LANDEN UITGEGEVEN!
Het is tijd.
'Heilige Maria, moeder van God...'
Ik neem de injectiespuit uit het etui. De naald glinstert in het kaarslicht.
Ik voel de aanwezigheid van de Heilige Geest.
'Bid voor ons, zondaars...'
De passie is begonnen.
'Nu en in het uur van onze dood...'
Ik open de deur en stap de kapel binnen.
Amen.
Philadelphia wordt opgeschrikt door de brute moord op een scholiere. Het meisje, dat naar een katholieke school ging, wordt gevonden met in haar handen een rozenkrans waarvan een deel van de kralen ontbreekt. Haar handen zijn aan elkaar vastgeklonken met een stalen bout.
Als korte tijd later weer een katholiek meisje wordt gevonden met een rozenkrans waar een nog groter aantal kralen aan ontbreekt, weten rechercheur Kevin Byrne en zijn nieuwe partner Jessica Balzano dat ze voor een helse taak staan. Steeds dieper moet het duo doordringen in de geest van een zieke moordenaar en hun eigen geloof wordt daarbij op de proef gesteld. Over enkele dagen is het Pasen, de dag van de wederopstanding. Terwijl het aantal kralen aan de rozenkransen afneemt, neemt het aantal slachtoffers toe.
RICHARD MONTANARI is schrijver van thrillers, essays en scenario's. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in onder andere de Chicago Tribune, Detroit Free Press en talloze andere Amerikaanse en regionale kranten en magazines. Zie ook: www.richardmontanari.com
'Onbarmhartig, meeslepend en met een sensationele afloop.'-Bookseller
'Liefhebbers van Thomas Harris zullen uitkijken naar het vervolg.' -Library Journal
Toon details

Redactionele recensie

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Passiespel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Passiespel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.