Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Piep zoekt zichzelf
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 1 2 0 1 0

Piep zoekt zichzelf

3

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Piep is een bijzonder kuikentje dat de wijde wereld in gaat. Hij wil onderzoeken hoe het toch komt dat hij zich altijd maar anders voelt dan iedereen om zich heen. Niet dat Piep nou staat te springen, want eigenlijk blijft hij veel liever thuis. Maar zijn vriendinnetje Pien spoort hem aan: Piep moet op zoek naar zichzelf. Pien geeft hem een briefje met aanwijzingen mee waarop staat:

Stap 1: Volg 'De Lange Weg'.
Stap 2: Laat je leiden door wat er op je pad komt.
Stap 3: Volg je gevoel.

Het dappere kuiken gaat op pad. Onderweg komt hij allerlei mensen en dieren tegen die hem veel leren over zichzelf en over de wereld waarin hij leeft. Zou Piep zichzelf hebben gevonden of is de hele reis voor niets geweest?

Dit is geen boek dat alles uitlegt over autisme. Dit is slechts het verhaal van één kuiken dat op zijn manier zijn autisme beleeft en ermee leert omgaan.
+


Genre
Kind & Jeugd
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Onbekend
Eerste editie
04 september 2013
Laatste editie
16 september 2013
ISBN
9789491806100


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Piep zoekt zichzelf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.