Advertentie

Pilaar van mijn leven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De Spaanse Maria is naar de Dominicaanse Republiek gereisd, waar ze de as van haar overleden man Eduardo wil uitstrooien. Een begin van het rouwproces van de weduwe die niets liever wil dan alle mooie herinneringen koesteren maar tegelijk haar eigen leven weer op de rit probeert te krijgen.

De reis is oorspronkelijk bedoeld als afsluiting van een intens verdrietige periode maar blijkt uiteindelijk het begin van een nieuwe levensfase. Het verlangen om terug te keren naar Santo Domingo blijkt zo sterk, dat ze een half jaar later opnieuw haar koff ers pakt ...

Hoogwegt is een meester in het maken van kleurrijke, sfeervolle plaatjes van natuur en cultuur die de lezer het gevoel geeft zelf op reis te zijn.

Marion Hoogwegt (1960) woont meer dan drie decennia in Spanje, waarvan de helft in het levendige Andalusiƫ. Van haar hand zijn
eerder verschenen: Kus uit Spanje (2011), Wind en Water (2015) en Isabel (2018). In het dagelijks leven schrijft ze artikelen voor magazines over Spanje.
+


Genre
Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
348
Uitgeverij
Uitgeverij MultiLibris
Eerste editie
21 oktober 2020
Laatste editie
21 oktober 2020
ISBN
9789460001529


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Pilaar van mijn leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.