Advertentie
Pippa

Pippa

9
Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 3
Feelgood Spots 2   Topics 0
1816. Sinds Pippa Wesleys moeder haar gezin verlaten heeft voor een andere man, telt Pippa niet meer mee in het sociale leven van het dorpje Farnham. Door haar vaders tweede huwelijk verliest Pippa bovendien haar positie als vrouw des huizes. Ze besluit daarom een paar maanden bij haar tante in Londen te gaan logeren.
Worstelend met de huisregels van haar tante en de heersende omgangsvormen probeert ze haar hoofd koel te houden, als niet één, maar zelfs twee mannen haar het hof gaan maken. Kiest ze voor romantiek of is het toch haar opdracht om de fabriek van Farnham te redden?

Haar moeder zou vast raad weten. Maar waar woont zij en waarom wordt er in Farnham toch zoveel over Pippa geroddeld?

Dani van Doorn is een van de vijf genomineerden voor de Valentijnprijs: ‘het beste romantische boek van 2019’. Haar stijl wordt omschreven als vlot leesbaar, meeslepend en humoristisch.

Met Pippa heeft Dani een heerlijke Regency romance geschreven die in dezelfde tijd speelt als de boeken van Jane Austen en Georgette Heyer.
Genre
Romantiek
Illustraties
Raymond Zachariasse
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Van Driel Publishing
Laatste editie
01 augustus 2019
ISBN
9789082949438 , 9789082949445
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Terry van Driel
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / Zomerverhaal van Dani van Doorn
10 augustus 2019 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Een heerlijk roman. een "must read" als je van romantiek houd!

door: A.Poldervaart 2 likes
Recent heb ik deze roman gelezen, geschreven door Dani van Doorn. Uitgever Van Driel Publishing Samenvatting: Engeland 1816, De eigenzinnige Pippa groeit op in een huishouden zonder moeder, alleen met haar vader. De scheiding tussen haar ouders veroorzaakt een groot schandaal waar Pippa enorm...

Pippa is een roman waar je heerlijk bij weg kunt dromen

door: Diane Kooistra 2 likes
Pippa is een meisje dat opgroeit in Engeland tijdens het begin van de 19e eeuw. Ze woont samen met haar vader sinds haar ouders gescheiden zijn. Haar moeder woont in Londen met haar nieuwe echtgenoot en heeft bij haar vertrek een groot schandaal achtergelaten waar Pippa heel veel last van heeft. Ze...

Pippa is innemend en humoristisch

door: Hemelse boeken 1 reactie 1 like
Hoe kan je niet van Pippa Wesley houden? Ze is ‘twee jaar boven de twintig’, een tikkeltje rebels, direct en pittig, maar ze is ook onzeker over zichzelf en de liefde. Wanneer haar vader besluit te hertrouwen, gaat Pippa bij haar tante Dorry in Londen logeren. In die stad woont ook haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook