Advertentie

Poëzie is erfelijk

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Al vanaf het begin verbaasde Karen Heerema mij door haar persoonlijke aanpak en haar durf om aan te raken wat haast onaanraakbaar is. Zij is in staat om haar persoonlijke gedachten en gevoelens zo om te zetten in poëzie dat het boven het persoonlijke uitstijgt en de lezer uitnodigt, ja haast dwingt, om eerder bij zichzelf te rade te gaan dan bij de dichter.

De combinatie met de schilderijen van Karens moeder en de verwijzingen naar de gedichten van Karens grootmoeder maken deze 'zichtbundel' tot een erfelijke kunstuiting. Juist door de afwezigheid van de al te persoonlijke toon spreekt ze des te meer aan. Ik kan u alleen maar aanraden om niet te lang te wachten met de eerste bladzijden open te slaan.

Ben Verschuren schrijver / dichter

Karen Heerema (1961) publiceerde gedichten in diverse bundels van Dichter aan huis, in Nevelslierten in het hoofd, en in bundels van Poemtata. Zij geeft lezingen en treedt graag op met haar gedichten op kleine poëziepodia.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
101
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
07 oktober 2020
Laatste editie
07 oktober 2020
ISBN
9789464180763


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Poëzie is erfelijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.