Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De postbode belt altijd tweemaal

Eerder verschenen onder de titel: Niemand ontkomt zijn noodlot (1935)

De postbode belt altijd tweemaal is het broeierige verhaal over de allesverslindende passie van een zwerver voor een getrouwde vrouw. Als zij hem vraagt haar lompe, maar steenrijke man te vermoorden, is dit het begin van een orgie van geweld en moord...

De postbode belt altijd tweemaal, een evergreen in het thrillergenre, werd na verschijning in 1934 in verschillende landen verboden vanwege de expliciete gewelddadige en erotische scènes. Het boek werd maar liefst vier keer verfilmd, met o.a. Jack Nicholson en Jessica Lange.

(1980)

(2000)
Toon details

Redactionele recensie

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De postbode belt altijd tweemaal het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De postbode belt altijd tweemaal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.