Advertentie

Prille Liefdes - Bemind onder de sterren

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Hartstocht die straalt als een ster in de nacht!
 
In Antwoord van de sterren komt Valentina in botsing met de Porsche van de knappe, schatrijke Robert Anders. Zodra hij hoort dat ze tijdelijk geen huis heeft, biedt hij haar onderdak aan. Kort daarna beweert hij dat hij smoorverliefd op haar is en met haar wil trouwen. Haar hart zegt ja, maar waarom heeft hij toch zo’n haast?
  
In Reikend naar de sterren weet miljonair Adam Cazel genoeg zodra hij Rosalie ziet: zij is de ware. Hij nodigt haar uit op een tropisch eiland, waar ze een zinderende affaire beleven. Toch wil Rosalie zich niet binden aan Adam. Er is namelijk iets wat ze koste wat het kost voor hem verborgen moet houden….
 
In Flirten onder de sterren gaat Kent Nelson een reportage maken in de outback. Sadie mag mee om de sexy fotograaf te interviewen. Dan is het toch fijn dat hij op mollig valt en zij een rubensfiguur heeft? Nou nee, want ze kunnen elkaar niet uitstaan! Toch zullen ze samen zo’n drieduizend kilometer moeten afleggen…
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
06 april 2021
Laatste editie
06 april 2021
ISBN
9789402551181


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Prille Liefdes - Bemind onder de sterren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.