Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
PUUR
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 1 3 5 2 2 1 0

Puur

10

Gelezen 12 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Newsroom 2 Lijsten 2   Topics 0

Dit is een kutleven, daarom moet ik in de lucht leven

Rapper Hef neemt geen enkel blad voor zijn mond. Niet in zijn muziek, ook niet in deze eerlijke, rauwe biografie. Open en eerlijk vertelt hij over een bijzonder leven vol hoogte- en dieptepunten, dat voerde van Rotterdam naar Amsterdam-Zuidoost en van Hoogvliet tot waar hij nu woont. Over de jonko en de henny gaat het, en over de chickies en fissa’s. Maar hij vertelt ook over de torenhoge eisen die hij aan zichzelf stelt als artiest, aan de vele verantwoordelijkheden die hij heeft voor de mensen om hem heen, en over de dood van zijn moeder. Over alleen thuis op de bank zitten op oudejaarsavond, en het verdwenen geloof in huisje-boompje-beestje.

Direct, liefdevol en altijd uit het hart: puur is het onverbloemde verhaal van een onverbloemde man die met zijn unieke rapstijl en rauwe overkomen al vijftien jaar waanzinnig geliefd is, zowel op de straat als bij de critici.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
13 september 2022
Laatste editie
01 december 2022
ISBN
9789038811802 , 9789038811819


Boekinformatie wijzigenReacties op: Puur

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken