Advertentie

Rachels geheim

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De jaren in Riverhaven - Deel 1

Rachel Brenneman heeft een geheim... Maar als de mysterieuze, zwaargewonde Iers-Amerikaanse rivierbootkapitein Jeremiah Gant in het altijd zo rustige Amish dorpje Riverhaven aankomt, zorgt dat voor beroering en komt haar geheim aan het licht. De kapitein wordt gewantrouwd en zorgt voor chaos en conflict - zeker voor Rachel.

De niet welkome buitenstaander heeft een veilige plek nodig om te kunnen herstellen, voordat hij zijn taak om slaven naar de vrijheid te leiden weer op kan pakken. Noch hij, noch Rachel is voorbereid op de 'verboden' liefde die een bedreiging vormt voor zijn missie, voor het hart van Rachel en voor de leefgewoontes van een gehele leefgemeenschap.

In dit meeslepende eerste boek van de trilogie 'De jaren in Riverhaven' introduceert bestseller auteur BJ Hoff een nieuwe gemeenschap met onvergetelijke karakters, een gevoelige liefdesgeschiedenis en een reis in geloof met mensen die we gaandeweg beter leren kennen en liefhebben.

De andere delen van de trilogie 'De jaren in Riverhaven' zijn:
* Op de proef gesteld (deel 2)
* Rivier van genade (deel 3)
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
318
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
23 maart 2021
Laatste editie
23 maart 2021
ISBN
9789064513398


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Rachels geheim

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.