Advertentie
Rake Klappen

Rake Klappen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
In dit boek staan ruim 250 beschouwingen die qua datum gedateerd lijken, maar stuk voor stuk nog steeds akelig actueel blijken te zijn.

Binnen heel veel aangehaalde voorbeelden zijn de perspectieven minimaal, tenzij Nederland alsnog een democratie wordt, wat we tot nu toe nooit zijn geweest.

Het voorgestelde Alternatieve (Democritische Democrale) Staatsbestel zal na een Pluchen Revolutie voor echte democratie, deskundigheid en transparantie zorgen, met als gevolg eerlijkheid, gerechtigheid en meer welzijn voor alle Nederlanders.

Rients Hofstra is na vijf romans ook in staat kort en bondig problemen te beschrijven en te analyseren om daarna verscheidene van een oplossing te voorzien, door anders te denken.

Dit boek zou tussen de vakliteratuur van leraren maatschappijleer niet misstaan, terwijl parlementariërs, leden van Provinciale Staten en raadsleden het als verplichte kost voorgeschoteld zouden moeten krijgen.

Voor politiek geïnteresseerden is dit prettig geschreven boek van meerwaarde, politieke leken zullen op een ontspannen wijze nogal wat eyeopeners tegenkomen, waardoor heel veel duidelijk wordt.
Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
302
Uitgeverij
Rients Hofstra
Laatste editie
08 september 2020
ISBN
9789464062298
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic