Ravenzwart bloed
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 27 3 5 2 0 1 0

Ravenzwart bloed

53

Gelezen 55 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 46 Favoriet 3 Recensies 33
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
Ze woonden in één van de mooiste villa’s van Wageningen, maar hun leven was alles behalve mooi. Het leven van Tess en haar tweelingzusje Inka was een hel. Dagelijks leefden ze in angst. Misbruikt door hun broer en mishandeld door vader. Niemand hielp ze. De kinderen raakten steeds meer beschadigd. Tot vader een familiedrama veroorzaakt. Alleen Tess en peuter David overleven het.

Achttien jaar later is Tess uitgegroeid tot een zelfstandige vrouw. Haar verleden is een verborgen episode uit haar leven. Alleen Tuk, haar hond, weet dat Tess zichzelf niet altijd onder controle kan houden. ’s Nachts is hij het die haar helpt. Hij beschermt haar ook voor Machiel. De man die toch niet haar grote liefde bleek. Machiel accepteert hun relatiebreuk niet en zijn stalken neemt steeds grotere vormen aan. Hij zorgt ervoor dat haar verstopte verleden weer boven komt. Met alle gevolgen van dien.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
290
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
25 april 2019
Laatste editie
25 april 2019
ISBN
9789402190861 , 9789402190878


Boekinformatie wijzigen


Recensies (33)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ravenzwart bloed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken