Advertentie
REAL#liefde

REAL#liefde

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
REAL#liefde | can he save the man he really loves?

Wat doe je wanneer je ontdekt dat je verloofde zijn eigen dood in scène heeft gezet en springlevend in de wildernis van Alaska ondergedoken zit?

Hij voelde zich verdoofd, net zo verdoofd als toen in dat mausoleum bovenop die heuvel in LA. In het geheim had hij van Milcolm afscheid genomen. Vrijwel niemand had geweten van zijn liefdesrelatie met de zwarte zanger. Damian is kapot wanneer hij via de media moet vernemen dat zijn down-low boyfriend, de beroemde popster Milcolm McGuide, dood gevonden is. Hij verlaat LA en keert ontredderd terug naar Nederland. Daar vindt hij Milcolm’s geheime boodschap. Aangespoord door zijn hartsvriendin gaat hij naar Milcolm op zoek, wat hem bijna fataal wordt.

Milcolm hield zijn ogen stijf dicht. De loop van het semiautomatische vuurwapen drukte tegen zijn voorhoofd. Hij was niet vergeten hoe dat voelde en hij hoefde niet te kijken om te weten hoe zijn vader boven hem uittorende. Milcolm is zielsgelukkig met Damian, maar zijn sterrenbestaan als fake hetero verwoest hem vanbinnen. Met hulp van de FBI begint hij samen met zijn twee kinderen een nieuw leven. Dan komt hij erachter dat zijn maffiafamilie Damian gekidnapt heeft. Om de liefde van zijn leven te bevrijden, moet hij uit de kast komen en zijn gewelddadige verleden onder ogen zien.

Krijgen Damian en Milcolm hun happy end?

REAL#liefde: een roman over hoe ver je gaat in het kiezen voor jezelf, de afrekening met je verleden en de liefde voor jezelf die je deelt met de ander.
Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
Laatste editie
25 maart 2019
ISBN
9789082664645
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic