Advertentie

Reddende engel / Veel liefs uit Parijs

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Reddende engel
 
Voor wat, hoort wat!
 
Het is de innigste wens van Thomas' grootmoeder om haar kleinzoon gelukkig getrouwd te zien. Nu wil hij zijn oma graag blij maken, maar... alsjeblieft, zeg! Hij is totaal niet het type om zich voor het leven te binden. Dan komt er een reddende engel zijn kantoor binnenvallen: Elizabeth. Nietsvermoedend vraagt ze hem om een donatie voor haar liefdadigheidsproject. Natuurlijk wil hij dat! Mits ze bereid is voor een tijdje zijn verloofde te spelen...
 
Veel liefs uit Parijs
 
Niet voor niets noemen ze het de stad van de liefde…
 
Voor een documentaire gaat Clara op zoek naar de meest romantische plek ter wereld. Haar vriendinnen zijn stikjaloers. Zeker als ze horen dat haar medepresentator de razend aantrekkelijke Simon Valentine is. Helaas blijkt Simon niet in romantiek te geloven. En dat kan echt niet met zo'n onderwerp! Misschien dat een weekend voor twee in dé stad van de liefde hem op andere gedachten kan brengen. Oui, Paris!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
26 januari 2021
Laatste editie
26 januari 2021
ISBN
9789402550108


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Reddende engel / Veel liefs uit Parijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.