Advertentie
Revanche

Revanche

21
Rank 771 Gelezen 26 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 62 Favoriet 1 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0
Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd. De politie werkt met man en macht aan de zaak, maar tast in het duister over de daders. Hoewel Lena en Robbert niet extreem rijk zijn, hebben Lena’s ouders wel een kapitaal opgebouwd. Is dat het geld waar de ontvoerders op uit zijn?
Lena heeft er, net als Robbert, alles voor over om Bibi terug te krijgen. Maar net wanneer ze daar dichtbij lijken te zijn, loopt niets meer zoals gepland. Onvermijdelijk dringt zich de vraag op wie Lena eigenlijk echt kan vertrouwen.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789460684159 , 9789460687136
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (3)

Mijn Worsteling.

door: leon 1 like
Het boek is net niet saai genoeg om vroegtijdig weg te leggen, maar ook niet spannend, ik keek niet uit naar de volgende pagina om te kijken hoe het verder gaat.. Maar ja iemand anders kan er anders over oordelen en dat mag ook.

Revanche

door: A van Steeg 1 like
Revanche is alweer het achttiende boek dat verschijnt van Mariëtte Middelbeek. Ze is niet meer weg te denken in de boekenwereld. Eerder schreef ze onder andere Flashback, Single en sexy, Turbulentie en Crash. Dit keer maken we kennis met Lena, Robbert en hun kinderen Daan en Bibi. Wanneer Lena met...

Spannend maar totaal geen emotie of diepgang

door: deleestrein 1 like
De auteur Mariëtte Middelbeek heeft reeds achttien boeken op haar naam staan. Ze debuteerde met Single & Sexy en brak definitief door met Turbulentie. Naast romans schrijft ze bundels met waargebeurde verhalen en jeugdthrillers. In 2018 verscheen haar eerste thriller voor volwassen, Flashback. En...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook