Advertentie

Romeo

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Romeo is de ideale minnaar, de droom van iedere vrouw. Maar heen enkele vrouw heeft zijn verleidingskunsten overleefd. Zijn slachtoffers zijn de sterkste, moeilijkst te kwetsen persoonlijkheden van San Francisco: knappe, intelligente carrièrevrouwen, die zich maar al te graag door zijn duistere fantasieën laten meeslepen. Ze weten alleen niet dat Elze eraan zullen sterven.

Doctor Melanie Rosen, een psychiater die een studie heeft gemaakt van het karakter van seriemoordenaars, is Romeo's vijfde slachtoffer. Maar ook het slachtoffer van haar eigen onbedwingbare verlangens... In Mela'ies dagboek vind Romeo een beschrijving van zijn ideale verovering: haar zuster Sarah, die nog steeds gebukt gaat onder een traumatische ervaring uit haar jeugd.

Sarah Rosen is echter vastbesloten de moord op haar zuster te werken. Ze laat zich met opzet in zijn val lokken, in de verwachting dat de politie haar zal beschermen. Maar niemand kan haar beschermen tegen haarzelf...
+


Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Peter de Rijk
Aantal pagina’s
419
Uitgeverij
Het Spectrum
Eerste editie
01 januari 1994
ISBN
9027444498


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Romeo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.